onsdag 13 februari 2008

Dags att bli seriös...

...iaf en av oss då hon har skaffat pojkvän. Den andre lever nu singellivet i Sveriges singeltätaste stad, utsikterna borde se rätt bra ut.

Anledningen till flytten till huvudstaden var ju att bli lite mer seriös, plugga det som hon verkligen var intresserad av, so far so good I can tell U all!

På vägen upp till Sthlm satt hon på X2000 och lyssnade på sin ipod och väntade på att 4 timmarsresan skulle nå sitt slut när en lång, blond kille med det mest perfekta käkpartiet hon någonsin sett sätter sig två säten bakom henne. Resan blev med ens lite mer intressant...

Sry folks to break the news, men det blev inte love at first sight for these two, hon är lite mesig när det kmr till att flörta, så vid ändhållplatsen Sthlm tar hon sin sista glans på honom, suckar lite uppgivet och tar sedan taxin därifrån.

Nästa dag är det dags för uppropet för alla nya juridik studerande i Sthlm på Sthlms universitet.
OMG vad många tjejer tänker hon, minst 70% av de 330 personerna på introduktionsdagen, Girl Power!

Så vänder hon sig om och där står han. Det perfekta käkpartiet, det blonda håret... hur liten är världen egentligen? Och båda två ska nu plugga juridik i Sthlm :) Jag ser fram emot att plugga juridik i 4½ år (minst!), det kan nog ha en massa trevliga saker att erbjuda.

Inga kommentarer: